Flashmob Alattyánon

Jászsági falu Alattyán. Arról híres a múlt hét óta, hogy két tucat fotós szállta meg szombaton és vasárnap a vidéket. Az jutott ugyanis eszébe egy kedves fotós társunknak, Juditnak, hogy lesz ami lesz, verbuvál az internetes és személyes ismerőseiből egy rohamcsapatot, akik megszállva a települést megdöntik minden idők (helyi) fotós rekordjainak mindegyikét. A másfél nap alatt e helyen aliga kattant annyi expo, mint ezen a hétvégén. A település lakóira jutó fényképezőgépek arányszáma az egekbe szökött.

Judit és a lánya
A képen a baloldali hölgy - hivatását tekintve tündérke - nos Ő az aki felvállalta a fotóshorda elszállásolását, megetetését, megitatását, gondoskodott arról, hogy a programok megfelelően torlódjanak. Segítségére volt családja, ismerősei (lásd pl.: a kép jobb szélén mosolygó mini tündérkét.) Köszönjük Judit!


Több főszereplő közül e csöpp kis lányka, mint profi modell debütállt. Döbbenetes hogy mások milyen hihetelenül jó képeket készítettek róla.

Dóri






 


Alábbiakban bemutatom a három önkéntes modell lánykát, akik aranyosan, lelkesen és szépségesen asszisztáltak szerencsétlenkedéseinkhez.
 
Bianka
 



 


 
 


 
 

 
 
 
Bea
 

 

 
 


 

 Saci






 Ő már nem modell. A falu központi tavánál tett látogatásunkkor természetesen vittünk alkalmas fotóeszközöket. Ez a hattyú éppen abba nézett bele, ami  nálam volt.

 

 
Peti rögtönzött előadása zsonglőrködésből nagy sikert aratott az árnyékra vetődő fényképészek örömére.

 
Az este közeledtével mikro hastáncos csapat szórakoztatta a nagyérdeműt. A csoport vezetője a háttérből instruálta a csöppségeket
 


 






Eljővén az este a lekésett naplemetét is megörökíthettük


A napraforgósban pedig rögtönzött fotóstúdiót és a szúnyog-űző táncot próbálgatták a vakmerőbbek


 Íme az eredmény:


Werk fotó az elszántakról
















 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Duna-parti sirály-party